Europa nušvito - "Europe Shine A Light" koncertas

Europa nušvito - 2020-05-20 11:33

"Europe Shine A Light" koncertas praėjusį šeštadienį įkvėpė taip trūkusios Eurovizijos dvasios. Tai buvo šviesus ir ryškus koncertas su daug daug muzikos, jungtinėmis dainomis ir istoriniais prisiminimais.

Tiesioginė transliacija truko 2 valandas iš "Studio 21" studijos esančios Hilversum mieste, Nyderlanduose. Šis finalinis šou buvo ruošiamas mažiau nei 7 savaites.

Måns Zelmerlöw muzikinis intarpas

Vakaro siurprizas tapo Måns Zelmerlöw akustinė daina skirta gydytojams kovojantiems už viso pasaulio žmonių gyvybes.

Karališkosios šeimos žinutė Europai

Specialią žinutę perdavė ir Nyderlandų karališkoji šeima:

Europa dabar išgyvena sunkų laikotarpį. Išklausykime ir matykime vieni kitus. Kartu mes stiprūs. Europa, šviesk šviesa, ir išlaikyk muziką gyvą!

King Willem-Alexander ir Queen Máxima

Speciali žinutė nuo Björn

Björn Ulvaeus, legendinės grupės ABBA narys, taip pat prisijungė prie "Europe Shine A Light" koncerto. Nuotaikinga ir įkvepianti žinutė:

Vaikų Eurovizija 2020 Lenkijoje

Dainų intarpu tapo ir Vaikų Eurovizijos 2019 nugalėtoja Viki Gabor, kuri džiugiai pasidalino, kad vaikų dainų konkursas Lapkričio mėnesį bus laukiamas Lenkijoje. Taip pat, pristatytas ir šūkis - "#MoveTheWorld" (Pajudink pasaulį)!

Eurovizijos dalyvių jungtinis pasirodymas

Visi šiais metais turėję Eurovizijoje varžytis atlikėjai sujungė jėgas, ir kartu atliko 1997 metų Eurovizijos nugalėtojų Katrina And The Waves dainą "Love Shine A Light". Būtent šio kūrinio pavadinimu ir buvo pakrikštytas šis ypatingas finalinis šeštadienio vakaras.

Pranešimas apie Euroviziją 2021

Kaip ir buvo galima tikėtis, buvo pranešta apie ateinančių metų Eurovizijos planus. Dainų konkursas įvyks Roterdame "Ahoy" arenoje, būtent čia ir turėjo šiemet nuskambėti visos dainos.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos