Atšaukiamas 2020 Eurovizijos dainų konkursas!

Atšaukiamas 2020 Eurovizijos dainų konkursas! 2020-03-18 16:06

Su dideliu apgailestavimu turime paskelbti apie 2020 Eurovizijos dainų konkurso 2020 m. Roterdame atšaukimą.

EBU komiteto pareiškimas

Per pastarąsias kelias savaites mes tyrėme daugybę alternatyvių variantų, kurie leistų vykti Eurovizijos dainų konkursui.

Tačiau, COVID-19 paplitimas Europoje, ir dalyvaujančių transliuotojų vyriausybių bei Nyderlandų valdžios institucijų nustatyti apribojimai reiškia, kad Europos transliuotojų sąjunga (EBU) priėmė sunkų sprendimą atšaukti šių metų Eurovizijos dainų konkursą. Menininkų, personalo, gerbėjų ir lankytojų sveikata bei padėtis Nyderlanduose, Europoje ir pasaulyje yra šio sprendimo pagrindas.

Mes labai didžiuojamės, kad Eurovizijos dainų konkursas pastaruosius 64 metus vyko be pertraukų ir vienijo auditoriją. Mes, kaip ir milijonai jūsų žmonių visame pasaulyje, esame labai nuliūdę, kad dainų konkursas negali įvykti.

Prašome šiek tiek kantrybės, mes dirbame stebėdami šį precedento neturintį sprendimą ir kantriai laukiame tolesnių naujienų artimiausiomis dienomis ir savaitėmis. Per tą laiką norėtume pagerbti visą "Host Broadcastter" komandą Nyderlanduose ir mūsų 41 visuomeninį transliuotoją, kurie taip sunkiai dirbo planuodami šių metų renginį.

Mums visiems skauda, kad Eurovizijos dainų konkursas negalės būti surengtas gegužę, tačiau jaučiamės įsitikinę, kad visa Eurovizijos šeima visame pasaulyje ir toliau teiks meilę ir palaikymą vienas kitam šiuo sunkiu metu.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos