2020 Eurovizijos didžiojo finalo svečiai - Afrojack ir Glennis Grace

2020 Eurovizijos didžiojo finalo svečiai - Afrojack ir Glennis Grace 2020-03-11 11:45

2020 metų Eurovizijos dainų konkurso didžiajame finale, per balsavimo pertrauką, išvysime Afrojack ir Glennis Grace pasirodymus! Primename, kad praėjusiais metais balsavimo pertraukos laiką užpildė Madonna.

Afrojack

Didžiajame finale su orkestru ir choru pasirodys didžėjus Afrojack!

"Grammy" apdovanojimus pelnęs didžėjus ir prodiuseris Nickas van de Wallas, profesonaliai žinomas kaip Afrojack, yra vienas ryškiausių ir ikoniškiausių vardų elektroninėje šokių muzikoje (EDM) šiandien. Jau būdamas 26 metų jis padarė didžiulę įtaką muzikos industrijai, ir yra vienas geriausiai žinomų atlikėjų iš EDM muzikos žanro. 2019 metais Afrojack "DJ Mag's Top 100 DJs" saraše užėmė 9 vietą.

Glennis Grace

Didžiojo finalo metu šalia Afrojack pasirodys ir dainininkė Glennis Grace. Atlikėja yra žinoma ir Eurovizijos publikai, dar 2005 metais ji atstovavo Nyderlandams su daina "My Impossible Dream".

2012 m. Glennis kartu su Nyderlandų dainininkėmis Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Candy Dulfer ir šių metų Eurovizijos vedėjos Edsilia Rombley sudarė grupę pavadinimu "Ladies of Soul". Kaip grupė, joms pavyko du kartus 2014 metais išparduoti Amsterdamo "Ziggo" areną. 2018 metais atlikėja pasirodė ir Amerikos talentų šou, ten sulaukė publikos ir žiuri ovacijų, bei pateko į konkurso finalą.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos