Airijai atstovaus Lesley Roy su daina "Story Of My Life"

Airijai atstovaus Lesley Roy su daina 2020-03-07 21:50

Airijos visuomeninis transliuotojas "RTÉ" pristatė, kad šaliai atstovaus Lesley Roy su daina "Story Of My Life". Airija su 7 Eurovizijos pergalėmis, vis dar yra daugiausiai kartų Euroviziją laimėjusi šalis.

Gegužės 12 dieną Roterdame įvyksiančiame pirmajame pusfinalyje Lesley pasirodys su daina "Story Of My Life", tikėdamasi patekti į didįjį finalą gegužės 16 dieną.

Šiais metais "RTÉ" kvietė žinomus dainų rašytojus ir atlikėjus pildyti paraiškas atstovauti. Galų gale, nugalėtoja tapo Lasley Roy su pop daina "Story Of My Life". Pirmą kartą Airijos Eurovizijos istorijoje, buvo pasirinkta įmonė "THISISPOPBABY" dirbti su sceninių įvaizdžiu.

Apie dainą "Story Of My Life"

Airijos daina "Story Of My Life" buvo sukurta pačios atlikėjos Lesley Roy, ir jos keliais mėgstamais dainų rašytojais: Robert Marvin, Catt Gravitt ir Tom Shapiro.

Vizdo klipą "Story Of My Life" režisavo Kate Dolan.

Apie Lesley Roy

Lesley yra dainininkė, dainų autorė iš Balbriggan miesto šalia Dublino. Lesley išleido savo debiutinį albumą "Unbeautiful" 2008 metais. Būdama dainų autorė, Lesley karjera buvo pakankamai įspūdinga. Ji prisidėjo prie puikiai žinomų atlikėjų kūrinių, įskaitant Adam Lambert, Miss Montreal, Medina, Jana Kramer, Marlee Scott ir Deorro.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos