Vokietijai atstovaus Ben Dolic su daina "Violent Thing"

Vokietijai atstovaus Ben Dolic su daina 2020-02-27 21:27

Vokietiją 2020 Eurovizijos dainų konkurse atstovaus Slovėnijoje gimęs Ben Dolic su daina "Violent Thing". Ben'as laimėjo NDR transliuotojo organizuojamą Eurovizijos atranką pavergęs dvi nepriklausomas žiuri. Dainą parašė Boris Milanov, o pasirodymą ruošia Justin Timberlake choreografas ir menininkas Marty Kudelka.

Su savo daina "Violent Thing", Ben'as buvo išrinktas nugalėtoju 100 žmonių komisijos iš visos Vokietijos ir 20 žmonių profesionalų ir kitų šalių.

Kol kas, lažybų kontoros Vokietijai pranašauja 7 poziciją finalinėje rikiuotėje.

Vaizdo klipas

Apie Ben Dolic

Ben Dolic gimė 1997 metais gegužės 4 dieną Liublianoje, Slovėnijos sostinėje. Jo muzikinė karjera prasidėjo anksti; jam buvo tik 12 metų, kai jis stovėjo ant Slovėnijos "Got Talent" ("Talentų") scenos ir pateko iki pat pusfinalio. 2016 m. Dainininkas pateko į Slovėnijos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalį kaip grupės "D base" narys.

Kai jam buvo 18 metų, Benas su šeima persikėlė į Šveicariją, kur išmoko vokiečių kalbą ir pakėlė savo karjerą į kitą lygį. Ir tada, 2018 m., jau apsigyvenęs Berlyne, dainininkas pateko į "The Voice of Germany" ("Vokietijos balso") finalą, kur finišavo antroje vietoje. Tada jis išvyko į turą po Vokietiją ir Austriją.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos