"Pabandom iš naujo" finalo prognozės didžiajai Eurovizijai

2020-02-15 20:30

Nerimsta daug kalbų prieš Eurovizijos atrankos finalą "Pabandom iš naujo" kaip bet kuris finalo dalyvis atrodytų didžiojoje Eurovizijoje. Primename, kad pirmasis Eurovizijos pusfinalis kuriame pasirodys bus ypatingai stiprus.

Jei šiuo metu reikėtų prognozuoti kas laimės Eurovizijos atranką "Pabandom iš naujo", tai būtų "The Roop" dėl didelio žiūrovų palaikymo. Antrąją vietą užimtų Monique. Finalą galite stebėti čia.

Tačiau ką galime prognozuoti finalo dalyviams didžiojoje Eurovizijoje?

AISTĖ PILVELYTĖ - „UNBREAKABLE“

Visi galėtų pritarti, kad tai tipinis Švediškas šlageris. Niekuo neišsiskirianti daina, kuri neaišku ką ar suinteresuotų balsuoti. Tad, iš žiūrovų balsų nelabai galima būtų ko tikėtis. Komisijos įvertinimas ir nebūtų labai aukštas dėl girdimų Anglų kalbos tarimo klaidų.

Žinoma Aistei Lietuvoje padeda didelė fanų bazė, užsispyrimas ir turima didžiulė patirtis.

Prognozė: kova dėl patekimo į finalą (11-17 vieta pusfinalyje).

RŪTA LOOP - „WE COME FROM THE SUN“

Neįprastas pasirodymas Lietuvos Eurovizijos atrankai, kadangi jau esam pripratę, kad moterys dainuodamos tiesiog stovi vietoje arba vaikščioja po sceną. Tuo tarpu, Rūta laužo Lietuvos Eurovizijos standartus, ir sukūrė tikrai gerą pasirodymą su šokio elementais. Galime matyti, kad atlikimas ir daina kurta vakarų Europos valstybėms, tačiau pasirodymo sėkmė priklausytų tik nuo panašių pasirodymo kiekio didžiosios Eurovizijos scenoje.

Prognozė: kova dėl patekimo į finalą (6-12 vieta pusfinalyje).

KAYRA - „ALLIGATOR“

Šio pasirodymo geriausias pliusas yra pati atlikėja. Ji labai charizmatiška, ir puikiai tinka didžiajai scenai, tai puikiai matosi. Pasirodymas turi ir šiokių tokių minusų, tačiau akivaizdu įdėjus darbo galima būtų išsiskirti. Daina deja nėra pati įsimintiniausia, nebent į Eurovizijos sceną atsivežtume tikrus aligatorius. Vienaip ar kitaip, palikus spalvingą pasirodymą galėtume prognozuoti, kad tai patiktų didžiosios Eurovizijos mažiesiems žiūrovams. Deja, iš jų balsų daug tikėtis nevalia.

Prognozė: kova dėl patekimo į finalą (8-14 vieta pusfinalyje).

MONIKA MARIJA - „IF I LEAVE“

Vienas labiausiai išdirbtų kūrinių ir pasirodymų, taip galėtume pavadinti Monikos Marijos pasirodymą. Balsas tikrai galėtų nuginkluoti Eurovizijos komisijos balsus, tik neaišku kiek ši daina patiktų Eurovizijos žiūrovams. Daina atrodo orientuota į didžiausias Eurovizijos rinkas, tik, kad Eurovizija yra Europos šou, ir mažosios Europos šalys turi skirtingus muzikos standartus.

Prognozė: patekimas į finalą ir finale 15-25 vieta.

MEANDI - „DRIP“

Nemanom, kad pats atlikėjas tikisi laimėti Eurovizijos atranką, tačiau tai įneša tikrai reikalingų muzikos spalvų. Lietuva kažin ar kada siųstų tokį atlikėją į Eurovizijos sceną. Matome kitas šalis mielai pasirenkančias tokią dainą ir pasirodymą. Nemažai dar taisytinų dalykų pačiame pasirodyme, tačiau jaučiasi, kad kažko vis dar trūksta iki išpildymo

Prognozė: kova dėl patekimo į finalą (9-15 vieta pusfinalyje).

„THE ROOP“ - „ON FIRE“

Ko gero pagrindinis kandidatas važiuoti į didžiąją Euroviziją, kadangi atlikėjas turi didžiausią Lietuvos publikos palaikymą. Pagrindinis pasirodymo akcentas yra šokis, kuris dėl prastų pasirodymo sprendimų yra tiesiog nematomas, kadangi kameros kampai pastoviai yra keičiami ir nepavyksta susikoncentruoti viso pasirodymo metu. Padidinamieji stiklai pasirodymo metu neatrodytų labai įtikinamai, o greičiau Europos žmones priverstų nusijuokti dėl šio sprendimo. Juolab mažai Eurovizijos žiūrovų žiūri nufilmuotus dainų klipus, tad pasirodymas atrodytų daugiau ar mažiau scenoje balaganas.

Vienintelė galimybė, kaip daina ir atlikėjas, galėtų nušvisti skirtingomis spalvomis yra tiesiog pažvelgti į Luca Hänni - She Got Me (Šveicarija Eurovizijoje 2019) pasirodymą. Stabilus kadras sukoncentruotas į šokį, atlikėją ir dainą.

Prognozė: kova dėl patekimo į finalą (9-15 vieta pusfinalyje), pakeitus pasirodymą galėtume tikėtis patekimo į finalą, ir ten užimti 15-25 vietą.

THE BACKS - „FULLY“

Puikūs balsai, stabilus pasirodymas, tačiau įprastai tokie pasirodymai nesulaukia didelio palaikymo. Šalių komisijos galbūt ir skirtų keletą balų, tačiau iš žiūrovų palaikymo balsų tikėtis būtų naivu. Atrodo, kad daina ir atlikimas yra pasiekęs lubas ką galima būtų išpildyti.

Prognozė: kova dėl patekimo į finalą (10-16 vieta pusfinalyje).

MONIQUE - „MAKE ME HUMAN“

Dar viena Eurovizijos atrankų favoritė - Monique. Lietuvių kūrybos daina, puikiai užstringanti galvoje. Jaunas atlikėjos amžius ir nemaža sukaupta patirtis Lietuvos scenoje. Išskirtinis balso tembras. Modernus pasirodymas šiek tiek primenantis praėjusių metų Eurovizijos nugalėtojo pasirodymą. Visi šie aspektai yra vertinami Eurovizijoje. Žinome, kad "The Roop" gerbėjai bando kuo labiau žeminti šio pasirodymo vertę išsakydami kuo prastesnius komentarus. Tačiau akivaizdu, kad tai galėtų būti vienas iš geriausių visų laikų Lietuvos Eurovizijos pasirodymų. Tai atspindi lažybų kontoros, kai po Eurovizijos atrankos laidos kurioje pirmą kartą pasirodė Monique, Lietuvos šansai laimėti smarkiai pakilo. Deja kituose etapuose išvydus kitus pasirodymus gaunant didesnį palaikymą, Lietuvos šansai pamažu ėmė blėsti.

Prognozė: patekimas į finalą ir finale TOP 10.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos