Tom Leeb atstovaus Prancūziją Eurovizijos dainų konkurse 2020

Tom Leeb atstovaus Prancūziją Eurovizijos dainų konkurse 2020 2020-01-16 16:00

Trisdešimties metų dainininkas, aktorius ir komediantas Tom Leeb buvo išrinktas transliuotojo "France Télévisions" atstovauti Prancūziją 2020 Eurovizijos dainų konkurse. Dainos deja dar reiks palaukti, kadangi pasak atstovų ji bus paviešinta per artimiausias savaites.

Po pranešimo apie Tom'o atstovavimą Prancūzijai, atlikėjas prasitarė: "Eurovizijos dainų konkursas yra įspūdingas ir sujungiantis renginys. Aš didžiuojuosi atstovausiantis Prancūziją ir nekantrauju gyventi šia patirti kartu su visais."

Muzikiniai potyriai

2019 Rugsėjo mėnesį atlikėjas išleido savo debiutinį albumą "Recollection". Vienas iš albumo kūrinių "Are We Too Late" pasiekė įspūdingą 25 milijonų peržiūrų YouTube platformoje ribą.

Tom'as buvo pritariantysis vokalistas tokioms žvaigždėms kaip Sting, arba Tom Jones. Dainininko muzikiniai įkvėpėjai yra: Ben Howard, Matt Corby, Bon Iver and John Mayer.

Aktorinė patirtis

Atlikėjas praleido 5 metus Niujorke studijuodamas teatrą, kiną ir dainavimą. Taip pat jau vaidino teatralizuotuose pasirodymuose, filmuose, pasirodydavo televizijų šou laidose.

Tom'as kartu su Kevin Levy turi bendrą YouTube kanalą kur pasirodo trumpi aktoriniai pasirodymai ir dainos.

Pakitimai Prancūzijos atrankų procese

2019 metų vasarą, transliuotojas nusprendė pradėti kitą strategiją renkat šalies atstovą Eurovizijos dainų konkursui. Buvo nuspręsta sugrąžinti vidinį komisijos sprendimą išrinkti atlikėją ir sutelkti visas jėgas bandant surasti tinkamą dainą.

Pirmą kartą Prancūzija kreipėsi į Europos muzikos prodiuserius sukurti dainą Eurovizijos konkursui. Taip buvo gauta per 100 dainų.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos