Žinomi 4 pirmieji Eurovizijos atrankos 2020 dalyviai

Žinomi 4 pirmieji Eurovizijos atrankos 2020 dalyviai 2019-12-19 20:37

Jau Gruodžio mėnesio vidurys ir žinome pirmuosius keturis atlikėjus kurie pranešė apie varžymąsi Nacionalinėje Eurovizijos Atrankoje 2020: Moniqué, Rūta Loop, The Roop. Deja grupė "Tiramisu" nors ir dainą paskelbė, Lietuvos Eurovizijos komisija dainos nepatvirtino.

Moniqué

Iš visų keturių žinomų atlikėjų, labiausiai žinoma be abejo yra - Moniqué.

Tiesioginės LRT Facebook transliacijos metu atlikėja pranešė apie savo dalyvavimą nacionalinėje Eurovizijos atrankoje 2020. Interviu metu sužinojome, jog dainos autorius yra Vytautas Bikus. Tai tas pats žmogus, parašęs kūrinį "When We're Old" su kuriuo Ieva Zasimauskaitė puikiai pasirodė 2018 metų Eurovizijos dainų konkurse, ir užėmė 12 vietą.

Moniqué  atliks dainą pavadinimu - "Make Me Human", ir tai bus 'stiprios' baladės žanro daina. O pačią dainą pirmą kartą galėsime išgirsti tik nacionalinės Eurovizijos atrankos laidoje.
Facebook LRT transliacija

The ROOP

Prieš porą metų Eurovizijos atrankoje dalyvavusi grupė The Roop pranešė apie savo dalyvavimą šių metų atrankoje. 2018 metais jiems pakankamai nedaug trūko iki išvykimo į didžiąją Eurovizijos sceną, kadangi buvo finale užimta trečioji vieta. Dainos pavadinimas, ar pati daina, dar kol kas nėra viešinama.

Rūta Loop

Atlikėja Rūta Loop, kuri taip pat jau yra dalyvavusi Eurovizijos atrankoje, laimę bandys ir šiemet. Daina kol kas nežinoma.

Tiramisu

Mažiausiai iš visų keturių atlikėjų žinoma grupė "Tiramisu" jau yra ir paskelbusi savo dainą, kuri vadinasi "Release". Deja Lietuvos Eurovizijos komisija dainos nepatvirtino. Tad, grupė nusprendė pabandyti savo laimę Lenkijos Eurovizijoje, ir išsiuntė dainą jiems. Kol kas Lenkijos Eurovizijos komisija atsakymo apie "Tiramisu" grupės dalyvavimą nepaskelbė. Kviečiame įvertinti, ir pasidalinti įžvalgomis apie dainą.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos