Eurovizijos 2020 vedėjai

Eurovizijos 2020 vedėjai 2019-12-10 11:06

Eurovizijos dainų konkurso 2020 Roterdame vedėjai - Chantal Janzen, Edsilia Rombley ir Jan Smit. Chantal yra žinoma aktorė ir vedėja, Edsilia yra gerai žinoma dainininkė dalyvavusi du kartus Eurovizijos dalyvė ir renginių vedėja, na ir Jan Smit yra sėkmingas dainininkas, vedėjas ir Eurovizijos komentatorius Nyderlanduose.

"Kai rinkomės konkurso vedėjus, pirma norėjome žmonių su puikia patirtimi scenoje. Na ir galiausia nutiko, kad jie visi karjera pradėjo dainuodami," prasitarė Sietse Bakker, Eurovizijos dainų konkurso 2020 vykdomoji prodiuserė.

Chantal Janzen

Chantal Janzen Eurovizijos vedėja
Chantal Janzen Eurovizijos vedėja
Chantal gimė 1979 metais Telgen mieste. Studijavo Amsterdamo Universitete menus. Jos karjera pradėjo žibėti pradedant miuziklų aktorės pozicijoje, vaidinant "Tarzan", "Petticoat" ir "Hij gelooft in mij". Ji taip pat vaidino keliuose gerai žinomuose Nyderlandų filmuose. Televizijos karjera pradėjo "AVRO" televizijoje, kur buvo "Gouden Televizier-Ring Gala" vedėja nuo 2008 iki 2010 metų. Vėliau 2011 metais perėjo į "RTL" televiziją kur buvo taip pat vedėja "Holland's Got Talent" ir "The Voice of Holland" laidų. Chantal buvo pripažinta geriausia TV laidų vedėja net penkerius kartus!

Edsilia Rombley

Edsilia Rombley Eurovizijos vedėja
Edsilia Rombley Eurovizijos vedėja
Gimė Amsterdame 1978 metais, ir pirmą kartą Nyderlanduose visi apie Edsilia sužinojo po pergalės "Soundmixshow" 1996 metais. Po metų ji taip pat laimėjo "Soundmixshow" konkursą Europos mastu, ir 1998 metais atstovavo Nyderlandus Eurovizijos dainų konkurse su "Hemel & Aarde" kuomet užėmė 4 vietą. 2007 metais Edsilia antrą kartą dalyvavo "On Top of the World" konkurse. Du kartus pristatė Nyderlandų komisijos ir žiūrovų balsus didžiosios Eurovizijos dainų konkurso tiesioginės transliacijos metu. Nuo 2005 metų dainininkė dalyvavo net 7 teatrų turuose, ir nuo 2014 metų ji koncertavo su grupe "Ladies of Soul".

Jan Smit

Jan Smit Eurovizijos vedėjas
Jan Smit Eurovizijos vedėjas
Jan gimė 1985 metais ir užaugo Volendam mieste, kur savo pirmąjį hitą išleido būdamas dešimties metų. 2005 metais jo realybės šou "Gewoon Jan Smit" laimėjo "Televizier-Ring" apdovanojimą. Nuo 2012 metų Jan vedė "Avrotos" šou "Beste Zangers", kuri buvo dukart nominuota "Televizier-Ring" apdovanojimui. Šis dainininkas nėra puikiai žinomas tik Nyderlanduose, jo klausosi Belgija, Vokietija, Austrija ir Šveicarija. Taip pat, Jan yra sėkmingiausias Nyderlandų atstovas Vokietijoje, ten net 3 atlikėjo kūriniai pasiekė 12 milijonų peržiūrų ribą.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos