Eurovizija.net lankytojai į konkursą būtų siuntę - GJAN

Eurovizija.net lankytojai į konkursą būtų siuntę - GJAN 2013-05-27 08:18

2013 metais Eurovizija.net puslapio lankytojai buvo ypatingai aktyvūs ir gan noriai reiškė savo nuomonę komentuodami tiek nacionalinės atrankos, tiek ir didžiosios Eurovizijos rezultatus. Atsižvelgiant į komentatorių nuomonę galima daryti išvadą, jog daugumos manymu Lietuvą šiais metais būtų geriausiai atstovavusi jaunoji muzikos atlikėja Greta Jančytė "Gjan", kurios kūrinys "Tattoo" susilaukė ypatingai didelio populiarumo jaunimo tarpe.
Žinoma, tokio pobūdžio dainą ir Eurovizijoje pagrinde palaikytų jauno amžiaus žmonės, tačiau, kaip parodė 2010 metų Eurovizijos finalas, jaunimas konkurse gali turėti gan didelę "galią", nes balsavimo metu aktyviai palaiko savo favoritus bei socialinių tinklų pagalba sugeba suagituoti balsuoti didelę auditoriją paauglių ir padėti laimėti mėgiamai atlikėjai ar tiesiog dainai.

Visgi, minėta dainininkė "Gjan" netgi nedalyvavo šių metų nacionalinėje atrankoje, todėl apie jos šansus Eurovizijoje galime tik spėlioti. Tuo tarpu iš dalyvavusių atrankoje daugiausiai simpatijų sulaukė Elvina Milkauskaitė su daina Closer, tačiau dėl ne itin vykusio sceninio įvaizdžio pasirinkimo ir neužtikrintumo bei galbūt charizmos trūkumo, šiai atlikėjai nepavyko patekti netgi į nacionalinės atrankos finalą, tačiau daugelio manymu jos daina bei vokalo galimybės būtų leidę jai pakankamai gerai pasirodyti Eurovizijos 2013 konkurse.

GJan - TATTOO

Komentarai (0)

Naujausios naujienos